In perioada 8-10.04.2005 a avut loc la Pitesti, zona Tara Romaneasca a Campionatului National de Karate Traditional, intreceri organizate de FRKT, CS CHIKARA PITESTI si DSJ ARGES.

Au participat 165 de sportivi, de la 15 cluburi din zona Tara Romaneasca, primii opt sportivi precum si primele opt echipe clasate calificandu-se pentru faza finala care va avea loc la Cluj in perioada 17-19.06.2005.

Cluburi participante: Olimpia Bucuresti, Roxy Dojo Bucuresti, Banzai Bucuresti, Condo Bucuresti, Petrom Ploiesti, Conpet Ploiesti, Alprom Slatina, Master Craiova, Centura Neagra Craiova, Budo Slatina, Karate Traditional Constanta, Kamiza Curtea De Arges, Asagi Breaza, Chikara Pitesti si nu in ultimul rand Chelsea Bucuresti.

Desi marea majoritate a sportivilor clubului Chelsea fiind la prima participare la o competitie de o asemenea anvergura, acestia au avut o evolutie foarte frumoasa scopul principal de acomodare cu performanta si competitia sportiva fiind atins cu succes.

S-au remarcat prin comportamentul lor: Badea Andreea, Grecu Maria, Tutui Alexandru, Dutu Andreea, Carmaciu Oana, Din Alina, Popescu Florin, Unguran Andrei, Vlasceanu Cosmin, Handra Victor, Carmaciu Mara, Carmaciu Iustina, Unguran Andreea dar si ceilalti participanti care au reusit sa-si invinga emotiile, respectiv Popescu Mihai, Parvutoiu Catalin, Craciunescu Ovidiu, Constantinescu Radu, Balan Andrei, Dicu Adrian, Paraschiv Daniel.

S-au calificat pentru faza finala:

 • COPII C4
  • Unguran Andrei, locul 5 kata individual
  • Echipa formata din : Unguran Andrei, Popescu Florin si Handra Catalin, locul 4 kata echipe
   Kata echipe: Popescu Florin, Handra Victor si Vlasceanu Cosmin
 • COPII C3
  • Carmaciu Mara, locul 5 kata individual
  • Unguran Iona, locul 7 kata individual
  • Carmaciu Iustina, locul 8 kata individual
  • Echipa formata din: Carmaciu Mara, Carmaciu Iustina si Unguran Iona, locul 2 kata echipe feminine
 • COPII C1
  • Echipa formata din: Badea Andreea, Carmaciu Oana si Din Alina, locul 4 kata echipe feminine
   Kata echipe feminin C1: Badea Andreea, Din Alina si Carmaciu Oanageorgefakes

Totodata in aceeasi perioada s-a desfasurat stagiul de pregatire condus de sensei Dan Stuparu 7 dan, presedinte si director tehnic FRKT la care s-au discutat principii de folosire a fortei si de executie tehnica pe principiul contractiei si decontractiei musculare precum si folosire a presiunii in sol in timpul deplasarilor.

Stagiul s-a incheiat cu un examen de grad in care sportivul Lazanu Vlad a obtinut gradul de sho dan junior fiind de fapt un examen de maturizare dupa cei 8 ani de cand practica karate traditional. Nascut in 15 iulie 1992 a inceput sa practice karate traditional inca de la varsta de 5 ani in cadrul clubului Fujiyama Iasi devine campion national si european in anul 1999 fiind impreuna cu Agrigoroaie Alin o echipa care a urcat pe podium in fiecare an la categoria lor de varsta. Din pacate cei aproximativ 2 ani de repaus nu i-au permis sa se califice pentru faza finala a CN de anul acesta dar cu siguranta ambitia si antrenamentele din acest an il vor intari si anul viitor va urca din nou acolo sus printre campioni.

Multumim pe acesta cale parintilor care au sprijinit financiar deplasarea si participarea la aceasta competitie, dlui Radu Catalin dir.gen al SC CONEXTOUR 2000 si dlui Mugur Popescu dir gen al SC FABRICA DE IDEI pentru sprijinul acordat precum si dlui dir gen Iliescu Liviu gazda noastra de la frumoasa pensiune Cornul Vanatorului din Pitesti.

KPICASA_ALBUM(chelsea.bucuresti,20050410CNKarateTraditionalZonat)Top Swiss Replica Watches