A fi contemporan cu oameni de valoare care prin activitatea lor isi aduc aportul la dezvoltarea societatii este o mandrie pentru fiecare dintre noi. Satisfactiile sunt si mai mari daca prin contributia ta reusesti sa conduci lucrurile inspre mai bine.
Noi, instructorii de karate traditional, avem rolul de ai educa pe elevii nostri, in spiritul artelor martiale. Acestea in conjunctura economica, sociala si istorica actuala are dimensiuni diferite fata de ceea ce insemnau ele acum cateva sute de ani, ca multe lucruri de altfel. O batalie continua se da intre latura conservatoare, traditionalista si cea sportivista.
Autodepasirea si slefuirea caracterului prin efort fizic si mental, intelegerea si cunoasterea valorilor traditionale, a principiilor care stau la baza unui climat sanatos sunt doar cateva din componentele antrenamentului zilnic.
Respectul pentru valorile traditionale si a nu uita cine suntem si ce vrem iarasi constituie una din sarcinile noastre.
Ne bucuram si suntem mandri sa va anuntam ca activitatea noastra a fost oficial recunoscuta ca formatori de caractere si ca o scoala educationala care prin contributia ei isi aduce aportul la inscrierea societatii noastre pe un fagas al normalitatii si integrarii in Europa.
Vineri 23 iunie 2006, Casa Regala a Romaniei prin Alteta sa Principile de Hohenzollern Veringen si Alteta Sa Principesa Margareta, au acordat Federatiei Roamne de Karate Traditional, Inaltul Patronaj ca un insemn al recunoasterii valorilor educationale pe care le promovam.
Recunosterea a venit bineinteles ca o rezultanta a activitatii noastre de pana acum, la care toti, mai mici sau mai mari, ne-am adus contributia atat prin rezultatelor din punctul de vedere al performantei sportive dar si mai mult pentru valorile morale pe care le promovam.
KPICASA_ALBUM(chelsea.bucuresti,20060622AcordareInaltPatronajalCaseiRegale)