In perioada 9 – 15 ianuarie 2006, a avut loc la Covasna stagiul national de instructori si Adunarea Generala a Federatiei Romane de Karate Traditional.

Ca in fiecare an, stagiul de pregatire a avut drept scop pregatirea si testarea instructorilor de karate traditional in vederea obtinerii licentei pentru anul in curs.

La acest eveniment au participat 60 de instructori din toata tara, unii dintre ei sustinand si examenul de grad.

Astfel au promovat:

  • Mircea Bolintineanu, Brazi, 5 dan
  • Tudor Draghici, Tg Jiu, 5 dan
  • Reischel Rolland, Craiova, 5 dan

Inainte de a incepe campionatul national la toate nivelele si grupele de varsta, au fost stabilite si punctate probleme tehnice privind arbitrajul si participarea la competitii. Incercarea de a uniformiza bagajul tehnic de cunostinte in ceea ce priveste arbitrajul si regulamentele de participare la competitii credem ca a fost un succes. S-a incercat practic impunerea unui tip stagiu exact ca cel de la San Diego, unde marii maestri fac acest lucru de atatia ani si unde sensei Dan Stuparu 7 dan, presedintele FRKT a participat in ultimii 16 ani de fiecare data.

Adunarea Generala a Federatiei Romane de Karate Traditional a avut ca invitat reprezentantul ANS, dl. inspector Cristian Avramescu. S-au discutat ca de obicei probleme organizatorice si in acelasi timp s-au subliniat rezultatele bune obtinute le nivel international unde Romania, si-a mentinut locul 3 mondial ca disciplina-karate traditional si locul 1 mondial ca stil-fudokan.